Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις τελετές απονομών

Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Η πιο λαμπρή βραδιά επιβράβευσης του Mobile Business & Marketing

Σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία περισσότερων από 370 υψηλόβαθμων στελεχών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2016, τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Cyta Mobile Excellence Awards 2016.

Having problems viewing this video click here.
Το download this video click here.

Τα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 ανέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο του Mobile business και Marketing στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για την καθιέρωση μιας διοργάνωσης, η οποία θα αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού μέρους διακρίθηκαν εφαρμογές, υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από τα οποία μια επιχείρηση αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες μάρκετινγκ ή και αλλάζει το μάνατζμεντ και την παραδοσιακή λειτουργία της. Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Νίκου Χαραλάμπους, Γενικού Διευθυντή της Cyta Ελλάδος, ο οποίος αναφέρθηκε στη υποστήριξη για δεύτερη συνεχή χρονιά του θεσμού από τον όμιλο εταιρειών Cyta, τονίζοντας ότι η πρωτοπορία και η καινοτομία εμπεριέχονται στο DNA της εταιρείας, μιας εταιρείας που επενδύσει σταθερά στην Ελλάδα συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της χώρας.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή του τιμητικού βραβείου στον Σωκράτη Κόκκαλη για τη συνολική του προσφορά στην ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Γιώργο Στεφανόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας στον Γιώργο Άννινο, αντιπρόεδρο της Intracom Holdings, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο εκ μέρους του κ.Κόκκαλη.

Mobile Excellence Awards '15

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Balux Prive, η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2015, τα οποία διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN.

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Η μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, απέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Mobile business στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Mobile Excellence Awards 2015 (PDF)

Συνδιοργάνωση

Boussias Communications

ELTRUN

Official Publications

netweek

Marketing Week

Υπό την Αιγίδα

Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας

Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας

Hellenic CIO Forum

Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας