Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Mobile Excellence Awards 2020

Απονεμήθηκαν τα βραβεία στα κορυφαία mobile έργα της χρονιάς Μεγάλοι νικητές Warply & Vodafone

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η COVID-19, τα Mobile Excellence Awards 2020 βρήκαν τον τρόπο να αναδείξουν χθες βράδυ τα κορυφαία προϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του mobile.

Υψηλόβαθμα στελέχη όλου του ψηφιακού και mobile οικοσυστήματος, εκπρόσωποι των φορέων του χώρου, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες, τίμησαν με την παρουσία τους το ειδικό event που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards, όπου σε ενθουσιώδες κλίμα και τηρώντας όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους και φωτογραφήθηκαν, ενώ ανακοινώθηκαν και οι TOP διακρίσεις της χρονιάς.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρόνια από την Boussias Communications με την τιμητική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέδειξε τις πιο καινοτόμες εφαρμογές, υπηρεσίες, projects, εταιρείες και πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business. Βραβεύτηκαν τα πιο αξιόλογα έργα και δράσεις που πραγματοποιούνται για κλαδικές mobile εφαρμογές, mobile επιχειρηματικές εφαρμογές, εφαρμογές ψηφιακού μετασχηματισμού, έργα σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών, τεχνολογιών και υποδομών.

Στην εκδήλωση παραδόθηκαν τα βραβεία Platinum, Gold, Silver και Bronze στους νικητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της επιτροπής, που παρευρέθηκαν στο χώρο. Ως κορυφαίο Agency αναδείχθηκε η Warply, ενώ τον τίτλο του Brand of the Year απέσπασε η εταιρεία Vodafone!

Platinum βραβεία έλαβαν: Η Cosmote – Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Μουσείου ΟΤΕ, η Vodafone Greece και η ATCOM

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης ανέφερε στη δήλωση του: «Μια ξεκάθαρη τάση από τις συμμετοχές στα βραβεία Mobile Excellence Awards 2020 είναι η ουσιαστική εμπλοκή των mobile εφαρμογών σε όλους τους πυλώνες του ψηφιακού μετασχηματισμού με έμφαση όμως στον μετασχηματισμό της εμπειρίας των πελατών στα πολυκαναλικά περιβάλλοντα, αλλά και στην ψηφιοποίηση και αναδιοργάνωση σημαντικών επιχειρηματικών διαδικασιών back-office και front-office. Επίσης καταγράφονται mobile εφαρμογές και υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων (εμπόριο, υπηρεσίες, μεταποίηση) αλλά και σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων με βάση το μέγεθος τους. Τέλος η καινοτομία είναι αναπόσπαστο μέρος των mobile υλοποιήσεων σε διαφορά επίπεδα, όπως ολοκλήρωση με τεχνολογίες AI και Big Data, αξιοποίηση σύγχρονων μεθοδολογιών ανάπτυξης αλλά και προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών προς τρίτους.»

Συγχαρητήριο μήνυμά και την πεποίθησή τους ότι η συγκεκριμένη βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία για τις εταιρίες του κλάδου που διακρίθηκαν, απεύθυναν μέλη της κριτικής επιτροπής που παρευρέθηκαν στην απονομή. Μεταξύ αυτών, ο Μάνος Μακρομάλλης, Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΣΕΚΕΕ, Founding Member EXCELON, η Ρίτσα Μηλαθιανάκη, Γενική Διευθύντρια Πληροφορικής ΝΑ Ευρώπης, Παπαστράτος, ο Άρης Μάρκου, IM Operator & B2B Sales Head, Samsung.

Mobile Excellence Awards 2020

Mobile Excellence Awards 2018 powered by DIS

Eπιβραβευση της καινοτομιας στο mobile business

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Anais Club η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2018 powered by DIS, των βραβείων που συνδιοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά η Boussias Communications και το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Mobile Excellence Awards 2018 powered by DIS.

Η φετινή τελετή που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την εισαγωγή της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η παρουσίαση της πρώτης συσκευής κινητού GSM που κυκλοφόρησε το 1991 από τη συλλογή του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ. Την βραδιά που ανέδειξε και επιβράβευσε τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύθηκαν επιχειρήσεις όλων κλάδων για τις mobile εφαρμογές που αναβαθμίζουν τη λειτουργία τους, το marketing και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες κινητών εφαρμογών.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Δουκίδης ανέδειξε στον χαιρετισμό του τις 5 τάσεις που προέκυψαν από τα φετινά βραβεία: ι) χρήση του κινητού σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας ιι) χρήση του κινητού σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του πελάτη ιιι) mobile εφαρμογές που σχετίζονται με όλες τις βασικές λειτουργίες μιας επιχείρησης iv) καινοτομία στη σχεδίαση και ανάπτυξη των υπηρεσιών και εφαρμογών και v) αύξηση των εφαρμογών για μετασχηματισμό του επιχειρηματικού μοντέλου.

Χαιρετισμός

Γιώργος Φλωρεντής, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Με οδικό χάρτη την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021, ξεκλειδώνουμε τις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας μας και προχωρούμε με έντονους ρυθμούς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Επικεντρωνόμαστε στην ομαλή μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή, η οποία εξασφαλίζει, δίκαιη, ισότιμη, έγκυρη και αποτελεσματική πρόσβαση στα οφέλη της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, ανοίγοντας το δρόμο και διευκολύνοντας σας. Γνωρίζουμε ότι έως χώρα βρισκόμαστε αρκετά χαμηλά στους δείκτες DESI, σχετικά με τη χρήση των νέων εφαρμογών από τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, σχετικά με τη διείσδυση της ευρυζωνικότητας και πολλά άλλα. Και προβαίνουμε σε βελτιστοποιήσεις και διορθώσεις μέσα από στοχευμένες δράσεις, σημαντικές πρωτοβουλίες και εμβληματικά έργα. Όπως είναι η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, μέσω δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων ύψους 4 δισ. ευρώ μέσα στην επόμενη τετραετία, αλλά και η είσοδος της χώρας στο χάρτη των δικτύων 5ης γενιάς, χάρη στην πολύ καλή συνεργασία με τους παρόχους και την τοπική αυτοδιοίκηση. Εντός του έτους θα ξεκινήσει η υλοποίηση της mobile στρατηγικής για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση (m-government), που σταδιακά θα επεκταθεί σε όλο το εύρος της δημόσιας διοίκησης, αξιοποιώντας τη διείσδυση των κινητών στην καθημερινότητα μας».

Δηλώσεις βραβευθέντων με τιμητικό βραβείο

Τα τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν σε στελέχη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, κυρίως στο κομμάτι του επιχειρείν, ενώ βραβεύτηκε, επίσης, η καινοτομία και οι δράσεις που συνεισφέρουν στην κοινωνική προσφορά του κλάδου.

Δρ. Παναγιώτης Πασχαλάκης, Πρόεδρος του SafeWaterSports

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοργάνωση και την κριτική επιτροπή για την τιμητική βράβευση. Στο πρόσωπό μου σήμερα βραβεύεται όλος ο οργανισμός SafeWater Sports, οι εργαζόμενοι και πάνω απ’ όλα οι εθελοντές οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις μας και την προσπάθεια μας για την ασφάλεια στη θάλασσα, ώστε να μειώσουμε τους πνιγμούς και τα ατυχήματα που συμβαίνουν κάθε χρόνο στη χώρα μας. Ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές αναδεικνύεται με τον πιο εμφατικό τρόπο η αξία της πρόληψης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της σωματικής ακεραιότητας – ο οργανισμός μας εστιάζει πάρα πολύ στην πρόληψη κυρίως μέσω της εκπαίδευσης. Ηεφαρμογή Safe Watersports app που έχουμε αναπτύξει περιέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια όλες τις θαλάσσιες δραστηριότητες. Είναι μια πρωτοβουλία που πιστεύουμε πως έχει πολύ μεγάλη αξία για μια χώρα όπως η Ελλάδα με τόσο μεγάλη ακτογραμμή, τόσα πολλά νησιά. Είναι επίσης μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να κάνουμε πράξη το όραμά μας που δεν είναι άλλο από το να μην θρηνούμε κάθε χρόνο άδικα απώλειες ανθρώπινης ζωής στη χώρα μας».

Νίκος Μανασής, πρώην Διευθυντής Ανάπτυξης της Panafon και πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το οικονομικό πανεπιστήμιο της Αθήνας, τον Γ. Δουκίδη, την Boussias Communications για την τιμή να βρίσκομαι σήμερα κοντά σας. Μετά από δέκα χρόνια που έχω αποσυρθεί από τα επαγγελματικά, βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε τόσους νέους, μετά από 40 χρόνια που ήμουν στο χώρο. Νοιώθω αισιόδοξος για την επόμενη γενιά. Η Cosmote ήταν ένα μοναδικό παράδειγμα για τη χώρα μας, μια εταιρεία του δημόσιου τομέα που κατάφερε να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Να ανταγωνισθεί μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες με εμπειρίες που εμείς δεν είχαμε. Αλλά προστάτευσε το προσωπικό της και το ενέπνευσε. Αυτοί που εργάστηκαν τότε τα στελέχη που βοήθησαν την Cosmote, είναι σήμερα τα στελέχη του ΟΤΕ και δεν νομίζω πως είναι τυχαίο που ο ΟΤΕ σήμερα ονομάζεται Cosmote».

Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, Συνιδρυτής και CEO innoetics

«Η τεχνολογία μας μπορεί να ακουστεί σήμερα σε όλες τις συσκευές της Samsung. H διεθνή πορείας μας ξεκίνησε το 2014 με τη συμμετοχή μας – με την υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ – στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, γνωρίζοντας τότε την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο και ξεκινώντας τις συναντήσεις μας με τη Samsung. Σήμερα, μετά την εξαγορά μας, αποτελούμε πλέον ένα τεχνολογικό τμήμα της Samsung παγκοσμίως, αλλά με έδρα στην Ελλάδα. Το επόμενο στοίχημα είναι να μετατρέψουμε την εταιρεία μας σε ερευνητικό κέντρο (R&D) της Samsung σε τεχνολογίες text-to-speech και τεχνητής νοημοσύνης, με κέντρο την Ελλάδα».

Σωκράτης Κομινάκης, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. και ∆ιευθύνων Σύµβουλος ΤΙΜ Hellas

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για την ιδιαίτερη αυτή τιμητική βράβευση η οποία καταλαβαίνω ότι αντανακλά στην προσφορά μου για 12 συναπτά έτη στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, από το 1999 έως το 2010. Αν θα ήθελα να σκεφθώ τις περιπτώσεις στις οποίες διαφοροποίησα τον χώρο και είχα κάποια επιρροή θα επικεντρωνόμουν στα εξής δύο: το πρώτο έχει να κάνει με τον εμπορικό αέρα και τον αέρα του marketing που ήρθε σε αυτές τις εταιρείες το 2000. Θεωρώ τον εαυτό μου από τα πρώτα στελέχη προερχόμενα από τα καταναλωτικά προϊόντα, που πήραν την απόφαση να μεταπηδήσουν σε μια εταιρεία που ήταν αμιγώς τεχνολογική. Η απόφαση αυτή δικαιώθηκε τα επόμενα χρόνια.
To δεύτερο γεγονός ήταν το management buy-out της TIM Hellas, από τα επενδυτικά κεφάλαια TPG και APAX. Ήταν ένα γεγονός, το οποίο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, έδωσε τη δυνατότητα στη διοικητική ομάδα μιας εταιρείας να επενδύσει προσωπικά κεφάλαια, αντιμετωπίζοντας την εταιρεία στην οποία εργάζονταν ως δική τους. Παίρνοντας ένα τεράστιο ρίσκο. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, όλα πήγαν πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι το μοντέλο διοίκηση που αναπτύχθηκε εκείνη την περίοδο στην TIM Hellas, ακολουθείται ακόμα και σήμερα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία».

Grand Awards

Στην κορύφωση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τέσσερα βραβεία συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που τα έλαβαν είναι οι: Alpha Bank, Threenitas, Vodafone και Wind.

Mobile Excellence Awards 2017

Σημαντικές διακρίσεις για τη mobile καινοτομία στα Mobile Excellence Awards 2017

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων του θεσμού Mobile Excellence Awards, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την τελετή απονομής, που έλαβε χώρα στο μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής κτίριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και παρακολούθησαν περισσότερα από 300 στελέχη του οικοσυστήματος του mobile business & marketing, άνοιξε με χαιρετισμό ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Παρακολουθήστε on demand την τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2017

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/09/2017, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στις 19:00. Από τις στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η απονομή των τιμητικών βραβείων σε ανθρώπους που έβαλαν το δικό τους στίγμα στην εξέλιξη του ευρύτερου κλάδου των κινητών επικοινωνιών. Πιο αναλυτικά, μετά από επιλογή της Επιτροπής Αξιολόγησης των Mobile Excellence Awards, τιμητικά βραβεία δόθηκαν στους κκ.:

-Στέφανο Μάνο, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας το 1992 οπότε και έλαβε χώρα η πρώτη δημοπρασία των αδειών κινητής τηλεφωνίας.
-Εμμανουήλ Γιακουμάκη, νυν Καθηγητή και Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) την πενταετία 2000 – 2005, οπότε και θεσπίστηκαν τα θεμέλια για την αποτελεσματική λειτουργία της απελευθερωμένης αγοράς.
-Γιώργο Κορωνιά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone – Panafon από το 1992 έως το 2008 για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της αγοράς από το ρόλο του ως ανώτατο στέλεχος.

Για πρώτη φορά στα βραβεία, αναδείχθηκε επιπλέον η νεανική καινοτομία καθώς δόθηκε τιμητικό βραβείο στη διεθνώς διακεκριμένη ομάδα ParkAllou που αποτελείται από φοιτητές του ΟΠΑ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έλαβαν βραβεία εταιρείες και brands που ξεχώρισαν για τις καλές πρακτικές που χρησιμοποίησαν στο χώρο του mobile business & marketing, για την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών σε εξειδικευμένες εφαρμογές, την έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και την εισαγωγή καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Κορυφαία βραβεία

Οι υποψηφιότητες που έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία κατά την αξιολόγηση και στην απονομή παρέλαβαν τα κορυφαία βραβεία ήταν αυτές των: Cosmote («Συμμετοχή σε 11 από τα 40 ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα»), Inte*Learn («εφαρμογή για σταθμισμένη γλωσσική αξιολόγηση παιδιών»), Noveltech («CityZenApp.gr») και Vodafone («Κώδικας Κινητής Κυκλοφορίας»).

Grand Awards

Στην κορύφωση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν έξι Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τέσσερα βραβεία συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που τα έλαβαν είναι οι: Alpha Bank, Cosmote, Eurobank, Threenitas, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ. Η βραδιά συνεχίστηκε με κοκτέιλ, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Δηλώσεις βραβευθέντων με τιμητικές διακρίσεις

Στέφανος Μάνος, πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας

“Ευχαριστώ θερμά την επιτροπή και τους διοργανωτές για την αποψινή τιμητική μου βράβευση. Έχω μια παρότρυνση προς όλους τους Έλληνες και δη τη νέα γενιά: Μην φοβάστε το καινούριο! Να είστε δεκτικοί στο νέο, μην φοβάστε να δοκιμάζετε και να τολμάτε, καθώς επίσης να μην μπαίνετε ως εμπόδιο στην εξέλιξη και την ανάπτυξη! Να έχετε το θάρρος και την δημιουργικότητα να “σπάτε” δεσμά που χρονίζουν οι ανεδαφικές παραδόσεις. Πάντοτε κινούμουν με βάση αυτές τις αρχές, κάτι που απέδειξα και το 1992 όταν και υπέγραψα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού δημοπράτησης των αδειών της κινητής τηλεφωνίας”.

Μανόλης Γιακουμάκης, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

“Είμαι ευτυχής για τη σημερινή μου βράβευση, καθώς ορισμένοι αποδεικνύουν πως στη χώρα μας υπάρχει μνήμη… Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην ΕΕΤΤ κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες ώστε η απελευθέρωση της αγοράς των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα να αποτελέσει πραγματικότητα. Γεγονός που βοήθησε ώστε σήμερα να βιώνουμε την εκρηκτική ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών που καθοδηγεί και μια σειρά από εξελίξεις στον ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα. Πάντοτε απαιτείται σχέδιο αλλά και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα αναλάβουν να το υλοποιήσουν. Ταυτόχρονα, απαραίτητη κρίνεται και η ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και βούληση, καθώς επίσης και να είμαστε “ανοικτοί” στο να μαθαίνουμε και να αξιοποιούμε τις εμπειρίες άλλων”.

Γιώργος Κορωνιάς, πρώην Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Vodafone

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την αποψινή βράβευση. Και για αυτό ευχαριστώ πολύ την οργανωτική επιτροπή των Mobile Excellence Awards 2017. Μέσω αυτής, αντανακλώνται οι συνεργάτες, τα στελέχη και οι άνθρωποι της Panafon και εν συνεχεία της Vodafone, που αποτέλεσαν τον κινητήριο μοχλό των όσων καταφέραμε να πετύχουμε μαζί! Εξάλλου, ηγέτες δίχως ανθρώπους που μπορούν να υλοποιήσουν σχέδια και οράματα, δεν υφίστανται. Πέρα από τις πολλαπλές υπεραξίες που δημιουργήθηκαν (υποδομές, οικονομικές, ανθρώπινο δυναμικό, διείσδυση νέων τεχνολογιών, ανταγωνιστικές χρεώσεις και υπηρεσίες κ.ά.), εμπλουτίστηκε και το δυναμικό του management της χώρας μας. Κάτι που έγινε πραγματικότητα καθώς όλοι μας βρεθήκαμε σε ένα εντελώς καινούριο επιχειρηματικό τοπίο, στο οποίο και καλούμασταν να δημιουργήσουμε εκ του μηδενός μια νέα αγορά, με νέους κανόνες, πρωτόγνωρα προϊόντα, λειτουργίες και εμπειρίες. Ανέκαθεν ήμουν θιασώτης της λογικής που ισχυριζόταν πως το μέλλον θα είναι ασύρματο. Σήμερα, δυόμιση δεκαετίες μετά, είμαι ευτυχής που όχι μόνο είχα κάνει τη σωστή πρόβλεψη, αλλά που η πραγματικότητα ξεπέρασε τη θεωρία, σχηματοποιώντας μια ιδιαίτερα δυναμική, τεχνολογικά εξελιγμένη και πρωτοπόρο αγορά που σηματοδοτεί το παρόν και προδιαθέτει ευνοϊκά το μέλλον της πατρίδας μας”.

Λίγα λόγια για τα Mobile Excellence Awards

Ο θεσμός των Mobile Excellence Awards αφορά τη συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business & marketing, επιβραβεύοντας τις mobile πρωτοβουλίες με τις οποίες μια επιχείρηση αποκομίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες marketing, ή/και βελτιστοποιεί το μάνατζμεντ και τη λειτουργία της.

Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Η πιο λαμπρή βραδιά επιβράβευσης του Mobile Business & Marketing

Σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία περισσότερων από 370 υψηλόβαθμων στελεχών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2016, τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Cyta Mobile Excellence Awards 2016.

Τα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 ανέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο του Mobile business και Marketing στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για την καθιέρωση μιας διοργάνωσης, η οποία θα αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού μέρους διακρίθηκαν εφαρμογές, υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από τα οποία μια επιχείρηση αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες μάρκετινγκ ή και αλλάζει το μάνατζμεντ και την παραδοσιακή λειτουργία της. Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Νίκου Χαραλάμπους, Γενικού Διευθυντή της Cyta Ελλάδος, ο οποίος αναφέρθηκε στη υποστήριξη για δεύτερη συνεχή χρονιά του θεσμού από τον όμιλο εταιρειών Cyta, τονίζοντας ότι η πρωτοπορία και η καινοτομία εμπεριέχονται στο DNA της εταιρείας, μιας εταιρείας που επενδύσει σταθερά στην Ελλάδα συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της χώρας.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή του τιμητικού βραβείου στον Σωκράτη Κόκκαλη για τη συνολική του προσφορά στην ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Γιώργο Στεφανόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας στον Γιώργο Άννινο, αντιπρόεδρο της Intracom Holdings, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο εκ μέρους του κ.Κόκκαλη.

Mobile Excellence Awards 2015

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Balux Prive, η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2015, τα οποία διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN.

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Η μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, απέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Mobile business στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.